Julia är du stolt över mig nu?

Fortfarande inga bilder. Gaah min blogg svämmar över av text, typ. ungefär.

Ella Haavimb har idag börjat ta tag i sitt liv. I alla fall lite grann..

Vaknade av att en tant ringde tre gånger och vägrade ge sig..

Jag -"huff..hej.det.är.Ella..snark..huuu"
Tant-"Eh? va?..jag tror inte jag har kommit rätt nu. Jag skulle till lars haavimb för det är så här att jag har bla,blaaa,bla,blaa,så jag tänkte att jag kunde boka en tid, men det kanske jag inte kan göra hos dig?nej jag blaa,blaa, osv.osv.osv"
Jag - "nej du vill ha tag i min pappa..gäsp"
Tant-" jaaaaaaa det eeee juuu iiinteee lätt förstååår duuu! jag har letat och letat och man vet ju inte riktigt vilket nr som är hans och jag tänkte att bla.bla.blaaa.blaaa.blaaaa...osv,osv,osv"
Jag-"070(resten av nr) tack så mkt lycka till med ryggskottet,hej!" Klick! "Varför ringer man mig på morgonen!?!!"
mamma -"det var bra!klockan är ändå nio!du kan gå upp nu!!!kvitterkvitter!"

halv nio, och mamma det är tidigt.. Men idag har jag varit duktig och tvingat mig till banken för att skaffa nytt visa. Mitt lyckades bli avmagnetiserat på nyår. Hur nu det gick till? kvinnan på banken sa att det inte alls var avmagnetiserat när hon testade det i deras maskin, men jag antar att det är bäst jag tar det säkra före det osäkra nu när jag ska iväg, så jag beställde ett nytt, så det hinner komma i tid. och sen jobbade jag! det var jätteslappt :)
och där pratade jag med Lotta om arbetsimtyg och utvärderingar som jag måste ha med mig..så nu har jag faktiskt börjat!..hmm ja och sen när jag kom hem gjorde jag och mamma en ostbricka och såg på så som i himmelen.

Så nu Julia har jag sett den. mamma grät floder, inte så oväntat kanske, medans jag proppade i mig av osten och kexen..och ja visst, den var bra. Men jag börjar tro jag sett för mkt film. jag vet vad som ska hända lite i förväg..plus att jag e inte lika bölig nu längre. det enda jag verkligen storgråter till är Greys. speciellt om jag ser det bakfull. DÅ snackar vi om tårar.

usch..så mkt text. så mkt text..Kommentarer
Postat av: Lina

vad har hänt Ella! Du ska ju va min bölarkompis ;)

2008-01-15 @ 17:54:58
Postat av: Ella

jag börjar bli tuffing ;)

Postat av: Julia

My goood! Det va på tiden ;)

2008-01-23 @ 12:54:57
URL: http://vingali.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback