London - 6/2 2008 - ?

image321 motljus at its best?

På något sätt kom jag iväg i alla fall. Den första dagen var ganska jobbig. Tror det beror mkt på att jag fick sådan fint avsked från alla. Vilket naturligtvis inte är något negativt. Men det var lite jobbigt. Det har dock lugnat ner sig lite nu. Som någon sa, du ska inte gå runt och sakna folk för mycket, även om det kan vara bra att göra det ibland.

Det var en ganska omtumlande avresa dock. Vi skulle ta tåget från Malmö station över till Kasterup. Men hela stationen var utan strömm så tågen kunde varken komma in eller åka därifrån. Det blev en 40 minuters lång försening. När vi kom fram till flygplatsen hade de stängt vår incheckning. vi missade den med 5 minuter! Men då vi pratade med folk på easyjets fick vi checka in ändå! anatgligen berodde det på att vårt plan var försenat, annars hade de nog varit lite strängare. Men vi tycker bättre om easyjet än ryanair i alla fall!!

I London möttes vi av sol, sol!! så underbart skönt!! här är grönt och fullt med blommor, våren verkar ha varit på G ett tag här. Igår hängde vi i Hydes park och idag lite i st. james park. det är så fint att bara få sitta i solen med sina solglasögon och spana in folk som blir attackerade av hungriga duvor.

Jag måste verkligen hitta jobb här, för jag vill stanna! och jag vill att alla mina kompisar ska komma hit (sen när jag kan staden ännu bättre) så jag kan visa er alla hur vackert här är.

Nu tror jag jag har fattat tunnelbane systemet (riktigt enkelt egentligen,smart som bara den), fixat med oyster card och nytt telefon nummer. just det ja, det tråkiga är nog att man inte får några fina sms nu när man är här, finns det ingen deal nånstans där man kan skicka gratis sms till utlandet?

Vi har inte varit här alls länge egentligen, men det känns som det gått flera veckor...

Här är så fint. Jag är helt sjukt kär i den här staden.

Kommentarer
Postat av: Lina

wiiiiiiiiiiiiie! Jag kommer i mars, lovar och svär! Stanna kvar till dess! ps. jag skicka fylle sms till dig som jag lova ;)

Postat av: Linnea

åhhh vad härligt :D sol, det vill jag också ha:) hoppas du snart hittar ett jobb, saknar dig

2008-02-11 @ 13:05:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback