Hey kids! ey give it up for sammie the salmon and hes amazing salmon dance!

Mamma tar in en gigantisk julgran, fastar i takkronan och ett par tavlor: "NEJ! RÄDDA KONSTEN!!"

Igår pratade jag och mamma om svamp. yepp svampar. jag kom på att när vi var hos mormor när vi var små och skulle se på tv fanns det fyra program (inspelade) som vi alltid valde mellan och tittade på. Det första var om en otroligt ful hund som hette trasselsudd eller något sådant. Det andra var en film om tomtar och onda troll, väldigt puttenuttigt sådär fint som det endast kan vara i barnprogram. det tredje var gamla kalle anka avsnitt, med farbror joakim och alla knattarna. Men det fjärde programmet var lite skumt. har ingen aning om vad det hette och tror att det kan ha varit inspelat från någon dansk tevekanal. Det handlade om en lite ful viking, som mest liknade ett troll. han var typ lite mobbad av alla de andra vikingarna som var mkt större och starkare och tuffare. MEN den här fule lille vikingen hade ett hemligt vapen! svamp! han käkade flugsvamp, blev stark,bäst och väldigt speedad. man blir ju inte lite fundersam hur det egentligen är att käka svamp..svamparna han åt såg till och med lite goda ut. vad är det barnprogrammen säger egentligen? bamse käkar ju mystisk honung och blir superstark.

damn! jag har växt upp med smygknarkprogram!

(Elin e festsugen. jag e lite festsugen. men jag har krossat min budget.Om en timme eller så kommer jag bli supersugen, bara för att jag har sagt nej. det dumma är att jag fortfarande har krossat min budget.)

Hur snygg är du?

1) Du  är snygg!
Ja, du är vansinnigt snygg, men det bryr du dig inte om alls, till dina mindre vackra vänners förtret.
Du kommer nämligen undan med vad som helst.

det var ju ett fint test. Undrar om "du är så jävla ful!!" finns?

but everything Im not, made me everything I am.

Nu e jag trött på att vara så här jävla trött hela tiden. jag är ju aldrig pigg. nej, ge mig piller och jag tar dom! (okej kanske inte vilka piller som helst)

Rita sms: " Ella, jag sitter seriöst mittemot din drömkille!"
Jag sms: "WHAAAT?! VEM VAR HUR??!"
Rita sms:"på tåget från Helsingborg..han hade alla de där saker jag hört dig säga att du tycker är snyggt..Vincents hår..Ella stil på kläderna läste cooling tidning om surf och hade sånt där snyggt "skägg" och ansiktsdrag som påminde om Orlandos..iallafall de bra..var lång antagligen runt 20. Sen så satt han och målade sånt bra! jag tänkte:" om ella hade varit här hade hon dött!"
Jag sms: "AAAAH!!AAAH!AAAH! Geee mig!!..el vänta..var han blond?"
Rita sms: " mörkblond.."
Jag sms:" okej, det är godkänt. ta kort på honom!"
Rita sms:" Jag tog ett..men det blev dåligt.."

Varför är det inte jag som träffar honom?! om ovanstående stämmer in på dig,ring mig! snälla?

Man vet aldrig när man kan behöva ett järnrör!!

Alltså den här veckan har det hänt en del..eller det har hänt en massa saker hela tiden tycker jag. Öh ja, i tisdes var det iaf filmkväll hos Liiineee, med världens bästa filmer :) alltså jag skrattade seriöst nästan ihjäl mig. skratttårarna rann iaf, men de brukar de ju göra i och för sig. MEN hursom, har du inte sett "Torkel i Knipa" så måste du göra det omgående, gärna om du e lite sådär halvt övertrött, den har helt sjukt rå humor! barn köttas hit och dit, det mobbas och sjungs om barnprostitution och det är kul, på något extremt sjukt sätt. svart komedie I belvie you call it. Eller så kan man ju alltid se "stockholm Boggie" denna film som Line har tjatat om i en evighet och som jag nu äntligen sett, och den var faktiskt bra. är lite skeptisk till svenska filmer, men den här var riktigt bra. sen kan man ju alltid se sjuka filmer på youtube, fast då behöver ni nog en Max som är ett levande youtube uppslagsverk. "Spare me my life!!"

hmm ja och igår var det "Guitar hero challenge!!" på bowlingen. Vi var stöd för Max (som kom tvåa!!) och Timmy ("Riktiga hårdrockare dricker bara vatten och snortar kokain!"). Träffade massor med folk jag inte sett på lääänge (apelrydare). Tillägas bör även att jag var så grymm igår, så grymm! på Bowling alltså, vet inte vad det berodde på, öl?what I loved most, she had so much soul

 Im so pimp!

Nu är det jobb som gäller. mm kan inte vänta, längtar verkligen efter öldrickande gubbar som frågar om jag kan lära dem simma, el bitchiga stkhlmare som älskar att klaga. Oh well! What to do?

Sen blir det fest, förhoppningsvis.

Jag pallar inte

träna idag. jag måste sova.jag e sjukt trött.
så det blir inget i hbg för min del i kväll.

men en extremt rolig sak är att jag numer har kanyes "graduation" i min ägo!!woohoo! och om ni inte redan sett det, så måste ni spana in omslaget. så sjukt snyggt! (nej det är inte bilden ovan, samma skapare dock)

familjedrag?

image223

Okej. Pappa gillar att överdosera antalet vinflaskor och mamma gillar att överdosera antalet tandborstar?
Hos mamma bor vi fyra stycken varav tre borstar tänderna. Då kan man ju tycka att det bara borde finnas tre tandborstar, men inte då, BOOOM!!! vi har sjuuuu! oh yeah en för varje tillfälle eller? jag vet iaf att endast en av dem e min så rita och mamma har tre var (?)..jaja det här med att samla på sig är kanske ett familjedrag. eller så har vissa i familjen helt enkelt bara svårt för att slitas från sin tandborste.

AAAAMEEN DUURÅÅÅ!! ÄLGARNA SKA HA FETT MED SPÖ...!!!

åh suck vad jag e trött. trött..trött..trött..!! Var så mkt jag tänkte skriva om men internet vill inte fungera på min dator, och jag har blivit tillsagd att inte på några som helst villkor dra ur internet sladden från huvuddatorn till min.så det får bli en annan gång. är hursomhelst alldeles för trött som det är nu..imorgon ska jag jobba till fem. snacka om ångest inför morgondagen..!!

läst ut: Det börjar ännu tidigare (en roman om konsten att älska varenda jävel). Den var ganska förvirrande innan jag fann likheter med mig själv. då blev den ganska sorglig. men den var snyggt skriven, även om man blev lite mörkrädd..

tiiittta!

 fint fint fint..!!

kostym + "inte fin skor" = såå fint!! Och titta på Will i am!! Samma skor men i olika färger, han e för cool för sitt eget bästa..


Sounds like me

Jenny: "..Ella vad ska du göra ikväll?"
Jag: (suck)" jag vet inte.."
Siri: "..jamen Ella ska ju till CC, dit går hon ju jämt varje lördag kväll. du vet hon drar dit med sin eumoppe hon bara : tjaaa siiiiriii whooohooo paartyyy!!!"
Jenny: " ja just det! bara wrrooommm!!wroom!! i asfalten för att impa på killarna"
Siri:"..ja det e så pinsamt så bara går hon in i baren dricker massa tequila och blir aspackad och ligger och spyr i nån busken resten av kvällen å bara uuuuw jag mår så iiiillaaaa..!! så pinsamt alltså. hur kul tror du det e när man träffar henne ute när men e hennes syster lixom?"
Jenny:".nej jag vet..det är så typiskt Ella!"

ja det låter som jag..verkligen..speciellt det där med moppen..huh?

Alkoholism?

Pappa och Camilla ska bjuda hem vänner på middag ikväll. de ska äta krabba. till det har de tänkt dricka vin. 6 flaskor! hur ska de kunna dricka sex flaskor?

Det lustiga är att de har bjudit fyra pers, så de skulle vara sex stycken på sex flaskor. En flaska vin var. Men nu kanske det bara är en som kommer..så då är dem tre på sex flaskor. Det blir nog en kul kväll ikväll. mindre kul imorgon..

Just det, ett av vinerna heter Messias!


Take me away this weekend

 Nova

Jag behöver ett nytt projekt. Jag behöver mer att se framemot. Något där jag känner att jag utmanas. Nova var asbra, roligt, svårt och utmanande. man segar ihop ganska snabbt när man bara jobbar eller är hemma.

denna helgen vill jag helst inte spendera hemma. Förslag på vart jag kan dra godtages mer än gärna.

blue king down - water

Muusik Muusik

Jag har hittat massa bra musik :) och idag släpper Vincent sitt album. Inte för jag har pengar men ändå. Förrestn passar Alicia Keys och John Mayers röster riktigt bra ihop, lesson learned. ganska smörigt dock.
Dont mess with Gilette!!!

 Im so vamp it hurts! Röda naglar, vin och kjol. När blev jag så vamp?


Silly hats only

 Heartbeats

Men! jag var ju visst det i klippan och träffade folket. Men det blev väldigt kort..bloody train!

Jag blevo utmanad av en viss Julia som numera spenderar sina dagar (det flesta) på öland!

regler: länka till den som utmanat dig. Berätta sju sanningar om dig själv. utmana sju personer och lämna medelande till dem du utmanat!

1. Jag älskar att duscha. speciellt hos papps för där kan man lyssna på musik samtidigt. nej inget snusk nu..
2. Jag sover med 7 kuddar.
3. Jag saknar apelrydsfester ibland (obs! bara om de var med samma underbara människor som förut)
4. ena halvan av en av mina framtänder är av plast.
5. Jag har blivit välsignad av en elefant 3ggr!
6. Jag har grymt dåligt minne..
7. Jag älskar Kanye West...!!

hmm problemet med sådana här utmaningar är att den gör att alla ens kompisar utmanar varandra hejvilt! jag orkar inte. men känner du dig manad utmanar jag dig..do what u want...

Hair Wear by Larsson & Lange, 2007

1. 2. 3. 4. 5. 
6. 7. 8. 9. 
10. 11. 12. 13. 
14. 15. 16.

1-2. Jag smygfotade innan visning,slutade dock när jag fick lite sura blickar från dj:n 3. titta hennes hår! lätt ballaste frillan på visningen! 4.ännu mer coolt hår 5. fina minen vart de här! 6. Jag & Elina 7.Malin blir stylad 8. jag hittade en tjej med samma skor som jag! vi överlevde båda två! 9.Education, alla e supersöta men det ska såklart jag förstöra med grogg-ögon,suck. 10.Killar killar 11.akta så ni inte får kramp när ni spänner er sådär..12. första nr:et. bilderna e lite suddiga. mamma hade lite problem..13.men vem lyckades hon focusera på?14. nr 2.
15. hatt frisyren är nog ändå ballast..16.le grande finale!

Jaha. detta var den 27 oktober. Det var alltså en visning för Larsson & Lange som ägde rum på bahnhof. it was fun fun fun! alla hade två utgångar. vilket betydde att man därför stylades om mellan utgångarna. vi i min grupp fick guldglittriga tuppkammar. killarna rakade dem av allt hår på, fete nice ;) roligast måste nog ha varit vårt första nummer. vi var utplacerade på scenen som de hade hängt upp svart tyg runt, vilket gjorde att vi inte kunde se publiken och de kunde inte så oss. Det enda vi hörde var rop och klapp när dj:n spelade början på vår låt. efter en fyra släpptes tyget ner och shiet vad alla klappade och vrålade! det var verkligen öronbedövade, man hörde knappt musiken och blev bländad av alla kamerors blixtar!haha rockstar baby!! ;D grymt kul hursom helst!

under koreografi övning:
Sophie: "..och så dricker ni inte innan visningen!"
alla nickar
Sophie:"..men det kanske är självklart egentligen!"
alla nickar
 
tjaa det kom ju fram lite vin..som tog slut.

image213