No hope No love No glory

alltså, en gång i tiden hade jag en perfekt kombinerad skiva med Kanye west låtar från late registration och College drop out. men efter att jag lånat ut skivor till kompisar är nu denna favorit skiva borta! (den plus massa andra) Okej man får gärna låna inte behålla. grrr..

Å nu har jag blivit lite smått besatt av Kanye igen så jag saknar skivan väldigt mkt. Nu kan man ju tycka att det bara e att fixa en ny sån skiva, meeeen jaag oooorkaaar inteee! det är faktiskt inte jättekul att göra om grejer man lagt ned tid på innan. meeen så tjuvkika jag lite på cdon och titta båda skivorna kostar nu 69 :-, woohoo! har jag de pengarna? neeej. Pappa vill du köpa skivor till mig? (okej jag må bo i Båstad, men det där fungerar nog inte..)

Så om du känner att du har slarvat bort,"lånat" eller medvetet behållit någon skiva som är min och får lite dåligt samvete nu går det bra att skänka pengar eller helt enkelt köpa skivorna till mig! thank you very much:)

Kommentarer
Postat av: emelie

Ella du är verkligen den sne(ä)llllaaa! ;)
Tack för att du håller alla dina tummar :P

Postat av: Lina

julklappar ella, julklappar =)

2007-12-06 @ 02:17:19
URL: http://linaolsson.blogg.se
Postat av: Ella

jamen jag vill ha dyrare änså ;)

2007-12-06 @ 14:32:59
URL: http://welliam.blogg.se
Postat av: Lina

haha. Tur att jag varit och inhandlat vars en julklapp till dig och Linnéa idag då ;) Ni får dem på lördag! hihi. pussel

2007-12-07 @ 00:06:45
URL: http://linaolsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback